RODBEHANDLING

Bonusinfo om kroner og broer
Gennemsnitlig holdbarhed på kroner og broer angives til 15-20 år, men vi har set mange patienter beholde deres flotte kroner og broer langt længere i fuldt funktionsdygtig stand.

Rodbehandling

Billede af en kanyle til rodbehandling

Vi udfører rodbehandlinger efter de nyeste behandlingsmetoder.

En rodbehandling er nødvendig, når et kariesangreb går helt ind til nerven i tanden. Det er også nødvendigt, hvis nerven efter en tandskade bliver blotlagt eller dør.

Rodbehandlingen fjerner den smerte, som du vil mærke, hvis nerven er blottet eller angrebet af karies. Hvis nerven er død, mærker du ikke smerter, men tanden skal rodbehandles, da der ellers vil opstå rodbetændelse, som kan medføre smerter og tandbylder og i sidste ende tab af tanden.

Ved en rodbehandling bliver det døde væv i tandens indre erstattet med et kunstigt materiale. Tanden bliver siddende, men det kan være nødvendigt at styrke den med en krone.

Rodbehandlingen bliver foretaget under lokalbedøvelse, så du er sikker på en smertefri behandling.

Sådan gør vi

Sådan rodbehandler vi

Under bedøvelse åbner vi tanden og udrenser røddernes nerver med rodfile. Desuden skyller vi inden i tanden med bakteriedræbende midler. I de fleste tilfælde er det nødvendigt med flere besøg, da der i mellemtiden skal ilægges bakteriedræbende medikamenter. Rodbehandlingen kan redde tanden, men da tanden efter rodbehandling udtørrer og bliver mere skør, risikerer du, at den med tiden knækker, så den skal styrkes med en krone.

Mere info på tandlægeforeningens hjemmeside

Åbningstider:

Mandag Onsdag Torsdag 8-18 Tirsdag 8-16.30 Fredag 8-16


Link ind til en vejviser Birketorvet 15 . 7200 Grindsted
Link til telefonen hvis du er på en smartphone Tlf.: 75 31 08 44

Åbningstider:


Birketorvet 15 . 7200 Grindsted Tlf.: 75 31 08 44 . E-mail: mail@grindstedtand.dk
Privatlivspolitik

Produceret for Tandlægerne Birketorvet Aps. af VWEB-consult.dk
sitemap